τουαλέτα decorating

Aimee Ρέγγα

Το συμπαγές μπάνιο είχε σίγουρα χαρακτήρα – με πλακάκια από νετρίνα-πράσινα αναρριχητικά στα μισά του τοίχου, ένα εντυπωσιακό νεροχύτη βάθρου και το πρωτότυπο ενσωματωμένο ιατρικό ντουλάπι. Αλλά εκείνη η περίοδος εμφάνισης είχε περάσει το βασικό της. Έτσι, ο Ingrid Leess, σχεδιαστής και ιδιοκτήτης του λουτρού, ανακαίνισε εντελώς το δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε ένα ευάερο, φρέσκο ​​χώρο γεμάτο με προσωπικές πινελιές.

Ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας την έλλειψη επιφάνειας γύρω από τον νεροχύτη. Στο παλιό μπάνιο, η κορυφή της δεξαμενής τουαλέτας ήταν συχνά πιεσμένη σε λειτουργία ως ένα αυτοσχέδιο ράφι – ένα επικίνδυνο σενάριο, δεδομένης της στενότητας της φέτας κεραμικής. Ο νεροχύτης διέθετε ένα μέτριο όγκο χώρου, ακριβώς για να κρατήσει σαπούνι και ένα ποτήρι. Στο δωμάτιο υπήρχε πλευρικό τραπέζι, αν και ήταν πολύ χαμηλό για να φτάσει άνετα, καθιστώντας το περισσότερο άβολο από ένα περιουσιακό στοιχείο.

Στο αναδιαμορφωμένο δωμάτιο, η Ingrid ξεκίνησε με την εκκαθάριση όλων των λαθών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής λήψης στην κονσόλα νεροχύτη. Μια ρηχή νεροχύτη σκάφους κάθεται σε ένα μετρητή χαλαζία, το οποίο έχει “φτερά” που εκτείνεται στα πλευρικά τοιχώματα. Αυτή η συνεχής επιφάνεια είναι πολύ πιο χρήσιμη από την ad hoc ρύθμιση που υπήρχε προηγουμένως. Τα στριφογυρισμένα, ξύλινα πόδια της κονσόλας είναι σκαλισμένα από το σπίτι των γονέων του σχεδιαστή. Πάνω από την τοίχο βρύση, ένα τεσσάρων ιντσών-φαρδιά ράμπα τρέχει επίσης το μήκος του δωματίου? είναι ιδανικό για μικρές διακοσμητικές οθόνες.

Ο τοίχος επάνω από τον νεροχύτη έχει μεγαλύτερη παραγωγική χρήση από ό, τι πριν. Ένα ζευγάρι ντουλάπια με κάτοπτρα πλαισιώνεται από ένα γυαλί πλαισιωμένο. “Τους κρεμαστούσα έτσι ώστε όταν ανοίγουν και οι δύο, δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα καθρέφτη”, λέει η Ingrid. “Είναι υπέροχο για τη χρήση μακιγιάζ.”

Η Ingrid αντικατέστησε τα άλλα φωτιστικά με ένα μάτι για να καταστήσει το χώρο περισσότερο χρησιμοποιήσιμο. “Έψαξα για τη μικρότερη διαθέσιμη τουαλέτα”, λέει, υπενθυμίζοντας ότι με το παλιό εμπόρευμα, “τα γόνατά σας γκρεμίστηκαν ουσιαστικά ενάντια στη μπανιέρα”, το οποίο ήταν ένα διασκεδαστικό γωνιακό μοντέλο. Μια νέα συμβατική μπανιέρα αντικαθιστά τη θέση της.

Όλα τα τελειώματα στην αίθουσα ανακατασκευάστηκαν, λαμβάνοντας υπόψη την περιστασιακή ατμόσφαιρα της αγροικίας του Κοννέκτικατ. Τα πλαϊνά πάνελ καλύπτουν τους τοίχους. τοποθετημένα οριζόντια στο πάτωμα, τεντώνουν οπτικά το χώρο. Τα μωσαϊκά λευκού μαρμάρου βρίσκονται στο πάτωμα, στην πίσω πλάκα και στη θέση αποθήκευσης στο ντους. Οι ποικίλες αποχρώσεις τους και οι ανομοιόμορφες ακμές συμπληρώνουν την εμφάνιση ασβεστόλιθου των μετρητών. Το νέο λουτρό, ένα ευχάριστο μείγμα εκλεκτικού στιλ και αποτελεσματικού σχεδιασμού, είναι πλέον έτοιμο να υπερβεί τις τάσεις της διακόσμησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, τα μικρότερα εξαρτήματα αντικατέστησαν τα παλιά μεγάλα, δίνοντας στον ιδιοκτήτη χώρο για πιο εύκολο ελιγμό στο μικρό λουτρό. Νέες λειτουργίες αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης κονσόλας νεροχύτη, την καθιστούν πιο λειτουργική.

Παρακολουθήστε προσεκτικά ορισμένες από τις παρακάτω αλλαγές:

εικόνα

Οι γραμμές παροχής έπρεπε να αναδιαμορφωθούν για να προσαρμοστούν στη θέση της θέσης αποθήκευσης του ντους. Τα κλασικά πλακάκια του μετρό στρώνουν το περίβλημα της καμπίνας.


εικόνα

Ενώ είναι όμορφο, το νέο μπάνιο είναι εξίσου πρακτικό. Το τμήμα του μετρητή που επεκτείνει το τοίχωμα πάνω από το εμπόδιο είναι αφαιρούμενο, έτσι ώστε η δεξαμενή να είναι προσβάσιμη για εξυπηρέτηση.


εικόνα

Ένα σούπερ μονωμένο παράθυρο συνεργάζεται με ένα θερμαντήρα πετσετών για να κρατήσει το δωμάτιο εκπληκτικά τοστ σε κρύο καιρό.


εικόνα

Η βρύση που τοποθετείται σε τοίχο εξοικονομεί πολύτιμο χώρο που θα είχε καταναλώσει μια εγκατάσταση στην κορυφή του καταστρώματος. ο συνδυασμός φωτός του δοχείου συνδυασμού / ανεμιστήρας εξαερισμού (δεν φαίνεται) είναι ένα έξυπνο χαρακτηριστικό διπλής λειτουργίας.